2024-07-13

Avsked

Igår tog vi avsked av Peter. Han fick inte chansen att bli riktigt gammal och grå, som vissa av oss andra. Livet är inte alltid rättvist. Cancer är ett eländigt påfund. Av vem är svårt att utröna.

På väg hem från kyrkan lyste solen upp dessa blommor och fick vår nedstämdhet att mildras. Naturen är bara så vacker under fem månader av året.

En liten utvikning om dagens elaka sjukdomar:

Kanske 100 års "nymodiga" och industrialiserade processade mat kan vara en anledning till cancer, demens, alzheimer, als.....

Tyvärr är det ingen, eller mycket få som vågar ta tag i fenomenet på allvar. Här är några som vågar: Dr Anna Dahlqvist, Ann Fernholm, Martina Johansson.

Den "moderna kosten" är en av orskaerna till att människor i västvärlden mår dåligt. "Läkarna" skyller en del av det dåliga måendet på det höga kolesterolet och skickar hem folk med statiner. Biverkning av statiner! Mer om statiner här.

Några såsom Dr Anna Dahlqvist har fått mycket skit för att hon berättar om LCHF och vill att människor skall vara friska utan mediciner för att mildra biverknaingar av fel kost.

Jag ber om tillgifvelse för det "medicinska" påhoppet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar